Volkswagenbusje met eigen Logo

Volkswagenbusje met eigen logo en/of huisstijl

Ons busje is blauw en het is een echte Eyecatcher. Maar er staat natuurlijk geen logo op deze klassieke VW-bus. Als je het volkswagenbusje wilt gebruiken om promotie te maken dan heb je sowieso een enorme aandachtstrekker. Een spijlbus uit de zestiger jaren valt direct op. Waar je ook maar de straat inrijdt met deze spijlbus of waar je hem ook maar neerzet, het valt onmiddelijk op. We hebben gekozen voor de stijlvolle blauwe kleur waarmee onze VW-bus voor veel toepassingen geschikt is. Maar het kan natuurlijk heel mooi zijn om je eigen logo op onze bus te drukken. Dan val je natuurlijk nog veel meer op. En dat kan gewoon geregeld worden door ons. Contact

Magneetplaten of Carwrapping

We kunnen met magneetplaten werken of we kunnen hem volledig wrappen. Twee mogelijkheden om deze klassieke Volkswagenbus helemaal in jouw stijl neer te zetten en volop aandacht te krijgen voor jouw bussiness.

vwbus met eigen logoLaat ons weten wat je wilt en we maken een passend voorstel. We kunnen samen met onze partners alle zorgen uit handen nemen en de Volkswagen Spijlbus op de gewenste dag in de gewenste kleur of met het gewenste logo bij jou voor de deur afleveren. Je kunt hem natuurlijk ook zelf laten wrappen of met magneetplaten jouw logo erop zetten. Het is maar wat jij wilt met deze mooie volkswagenbus. Laat het ons weten en we doen een passend voorstel om met de Volkswagenbus jouw bussiness een boost te geven.

Wat wil je uitstralen?

Het Volkswagenbusje uit de jaren zestig, blijkt uit onderzoek de volgende associaties op te roepen bij het publiek. Als je je eigen bedrijf hier in herkent, dan is het inzetten van deze VW-bus precies het schot in de roos. Hieronder een Wordle met de gevoelen/gedachten die opkomen als je zo'n volkswagenbus voorbij ziet rijden of ziet staan met jouw logo op de zijkant.

 blije bus

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Contact

Blije Bus - Diepenveen

Mail: pieter@talentontwikkeling.com