Volkswagenbusje voor Filmopnames en Televisie

Videoclip met deze eyecatcher!

Boer zoekt vrouw

boerzoektvrouwvwbus2

In het populaire televisieprogramma "Boer zoekt Vrouw" reed Yvon Jaspers met een Volkswagen T2 busje rond. Een opvallende verschijning. Maar nog origineler is het natuurlijk om in het eerste type volkswagenbusje rond te toeren in een televisieprogramma. De T1 bus die je bij De Blije Bus kunt huren voor jouw filmopnames is een volkswagenbus die geschikt is voor 9 personen. Dus niet alleen leuk om naar te kijken; je neemt ook nog eens een flinke groep mensen mee (of je eigen filmcrew).Contact

 Hippiebusje als Eyecatcher in jouw film?

De Volkswagen spijlbus is dus heel geschikt zijn om een televisieprogramma, videoproductie, spelshow of documentaire net even weer wat extra smoel te geven. Of wat dacht je van een mooie videoclip. Wij denken graag mee naar de mogelijkheden en natuurlijk kunnen we ons VW-busje ook op iedere gewenste locatie afleveren. Voor een dag, voor een week of wat je maar wilt. Huren

t1 filmshoot

 

Blije Bussen: Type 1 en Type 2

Behalve de Blauwe T1 Spijlbus (Ocean) hebben we ook nog twee T2 Retro Camper Volkswagenbusjes te huur. Het hangt er maar vanaf wat voor film of televisieprogramma je wilt maken. Natuurlijk denken we graag met je mee. En we kunnen onze busjes op iedere gewenste locatie in Nederland of Europa afleveren. Bovendien is het ook mogelijk om de VW-bus door middel van car-wrapping technieken een andere look te geven. Mogelijkheden genoeg dus om jouw filmproject of televisieprogramma een extra touch te geven met het VW-busje uit de zestiger jaren! 

boerzoekvrouwvwbus

Hier zie je nog een een fragment van het Boer zoekt vrouw - volkswagenbusje. Dit is een zogenaamd Type 2 bus van rond 1970. 

De Blije Bus heeft ook nog twee van deze bussen in een camper uitvoering. Onze Volkswagen Spijlbus is een type 1 bus. Ook wel spijlbus genoemd. Het is de klassieke variant die je overal op T-shirst ziet staan. Het icoon van de Volkswagenbus is namelijk de bus met de dubbele voorruit, waardoor het dan ook een spijlbus wordt genoemd. Het is natuurlijk wat je wilt uitstralen of overbrengen in jouw filmproject. 

De spijlbus is tot 1967 in Europa geproduceerd. In Brazilië is de productie van de spijlbus nog doorgegaan tot ca. 1974. Dit waren overigens dezelfde bussen als in Europa. 

 

Er zijn nog een paar bekende films waar een volkswagenbusje een belangrijke rol speelt. Een van de bekendste is Little Miss Sunshine. Hier zie je een kort fragmentje uit deze film met De bekende gele Volkswagenbus Type 2 in de hoofdrol:

 

 

 

 

 

 

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Contact

Blije Bus - Diepenveen

Mail: pieter@talentontwikkeling.com