Volkswagenbusje voor Fotoshoot of Fotobooth

Wat dacht je van een volkswagenbusje als decor voor een prachtige modereportage of een fotobooth? Contact

Of het nu kleding met een mooie vintage look is of juist supermodern, de klassieke volkswagen spijlbus is ideaal om de foto’s het gevoel van vrijheid, plezier en avontuur te laten uitstralen. Onze bus staat in Twente, maar we kunnen de vw-bus op jouw verzoek op iedere plaats in Nederland of Europa afleveren zodat je de ideale omgeving kunt creëren voor welke fotoshoot, modereportage of fotobooth dan ook. 

fotoshoot

 Huren

Verleiden en inspireren

Een authentiek volkswagen spijlbus geeft precies díe touch aan je foto’s waarmee je jouw publiek kunt verleiden of inspireren.
Behalve professionele fotoshoots kun je natuurlijk ook zelf een fotoreportage maken waarbij je ons vw-busje gebruikt. Of je organiseert als fotograaf een fotobooth met ons VW-busje. Hoe leuk is dat?

Behalve onze spijlbus zou je daarvoor ook één van onze T2 volkswagen campers kunnen gebruiken. Klik hier om te kijken welk busje voor jouw fotoshoot geschikt het meest geschikt is. 

Op iedere locatie mogelijk

Natuurlijk wil je de volkswagenbus met je modellen op de beste plek voor jouw doel. Wij kunnen het vw-busje overal brengen waar je maar wilt. En zonodig blijven we erbij voor verdere assistentie. Het volkswagenbusje is beschikbaar voor een fotoshoot van een dag, maar natuulijk kun je hem ook voor langere tijd bij ons huren. Ook is het mogelijk de bus voor een festival te gebruiken waar je een opvallende footbooth wilt organiseren.

Voor specifieke vragen over het gebruik van het Volkswagenbusje voor jouw fotoshoot of fotobooth kun je het best even bellen of mailen. Wij denken graag met je mee en zullen dan een voorstel op maat voor jou maken. 

blije bus

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Contact

Blije Bus - Diepenveen

Mail: pieter@talentontwikkeling.com